Gigi Becali se bagă peste Elias Charalambous! Ce va face înaintea meciului cu CSU Craiova. Chiar latifundiarul din Pipera a făcut anunţul

Gigi Becali se bagă peste Elias Charalambous! Ce va face înaintea meciului cu CSU Craiova. Chiar latifundiarul din Pipera a făcut anunţul. Şeful celor de la FCSB va merge la echipă înaintea disputei cruciale pentru titlu.

Gigi Becali nu vrea să lase nimic la voia întâmplării. Îi va vizita pe jucătorii lui Elias Charalambous înaintea disputei cu CSU Craiova. Mai mult, e posibil să le dea şi o primă de victorie.

Gigi Becali se bagă peste Elias Charalambous!

Gigi Becali face orice pentru a lua titlul pe care FCSB nu l-a mai câştigat din 2015. A spus că va merge la echipă înaintea disputei cruciale de duminică, de la ora 20:30. După două runde din play-off, FCSB este lider autoritar, cu 38 de puncte, 7 peste CSU Craiova și 10 peste CFR Cluj și Rapid.

Dacă va câștiga și meciul contra ocupantei poziției secunde, Gigi Becali crede că formația sa are deja asigurat titlul de campioană, având în vedere distanța semnificativă față de contracandidate.

Înaintea meciului de duminică, Becali anunță două decizii. Va merge la baza din Berceni pentru a sta de vorbă cu jucătorii și spune că se gândește să le ofere o primă pentru câștigarea titlului.

„O să mă duc eu să vorbesc. Acolo am voie (n.r – la bază) să vorbesc cu jucătorii. Le spun: ‘Câștigați meciul ăsta și sunteți campioni’. Mă duc să vorbesc cu ei și poate le dau și primă! Suntem campioni dacă batem, se fac 13 puncte față de Rapid sau CFR ori 12 puncte față de ambele. 10 de Craiova, 12, 12, la revedere!”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

După meciul cu CSU Craiova, FCSB mai are de jucat în turul play-off-ului de Superliga contra celor de la CFR Cluj şi a celor de la Rapid.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed