Dorinel Munteanu, verdict despre Ianis Hagi! Antrenorul Oțelului a vorbit despre mutarea sa la Galatasaray: ‘Merită mai mult’

Dorinel Munteanu a vorbit despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi la Galatasaray. Presa din Turcia a anunțat că Rangers ar fi ajuns la un acord pentru un transfer definitiv al internaționalului român.

Antrenorul Oțelului crede că mutarea poate fi una bună pentru fiul lui Gică Hagi și îl sfătuiește pe Edi Iordănescu să fie mai atent la situația jucătorului.

Dorinel Munteanu, verdict despre Ianis Hagi

Jurnaliștii tuci susțin că Ianis Hagi va ajunge în vară la Galatasaray. Echipa la care Gică Hagi a scris istorie ar fi ajuns la un acord cu Rangers în privința unui transfer definitiv.

Dorinel Munteanu crede că mutarea este de bun augur pentru fotbalistul care acum joacă la Alaves, acolo unde nu a prins prea multe minute.

”Eu cred că Ianis Hagi merită mai mult respect, mai multă atenție din partea selecționerului României (n.r. Edi Iordănescu), chiar dacă a avut un moment greu la Alaves.

Pentru mine, Ianis Hagi este un jucător decisiv. Dacă va ajunge la Galatasaray și va juca, va fi un plus important pentru echipa națională”, a mai spus Dorinel Munteanu.

Antrenorul a vorbit și despre victoria echipei sale în meciul cu FCU Craiova, scor 2-1.

”Sunt mulțumit de joc. Am avut în față o echipă puternică, cu jucători valoroși individual. Știam că trebuie să stăm foarte bine organizați ca să anihilăm calitățile lor.

În ambele reprize ne-am creat multe ocazii. Am câștigat 3 puncte meritate. După ratarea penalty-ului (n.r. în minutul 31 de către Juri Cisotti) am avut 10 minute de confuzie, perioadă de timp în care am și primit golul. A fost o greșeală colectivă la acea fază. Jonathan Cisse ”și-a spălat păcatele” cu acea execuție. Din zona lui a plecat Bauza și a marcat”, a spus Dorinel Munteanu la flash-interviu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed