Mihai Rotaru, dezvăluiri incredibile în miez de noapte! Se retrage de la CSU Craiova? I-a decis soarta lui Eugen Neagoe

Mihai Rotaru, dezvăluiri incredibile în miez de noapte! Se retrage de la CSU Craiova? I-a decis soarta lui Eugen Neagoe. Finanţatorul celor de la CSU Craiova a fost enigmatic după ce echipa sa a ratat barajul de Conference League.

Chiar dacă CFR Cluj a pierdut cu Farul, scor 1-2, CSU Craiova s-a făcut de râs, acasă, cu codaşa Sepsi.

Mihai Rotaru, dezvăluiri incredibile în miez de noapte!

Mihai Rotaru spune că nu-l interesează dacă FCU Craiova dă lovitura şi merge în grupele Conference League. Anunţă şi multe schimbări la CSU Craiova. „Ne doream o continuitate de 7 ani n Europa, chiar dacă în tururile preliminare. E o seară tristă, un sezon ratat complet. Luam în calcul această situaţie. Săptăpmâna asta trebuie să luăm decizii.

Nu neapărat luăm decizii ca lot de jucători. Noi trebuie să gestionăm. Ştim ce avem de făcut. Eugen Neagoe poate fi ajutat ca să facă mai mult în sezonul viitor. Mă refer la calitatea staffului şi a lotului de jucători. Nu sunt surprins de rezultatul de la Cluj. A fost o greşeală că am spus că va fi 1 solist la Cluj. Nu am suspectat niciodată, ştiam că Farul va face tot ce poate ca să câştige meciul.

Nu mă interesează barajul CFR Cluj-FCU Craiova. Analiza noastră economică financiară spune că dacă CFR nu intră în Europa va avea mari probleme. Ar fi doar o victorie de etapă pentru cealaltă echipă din Craiova. Orice moment în care ei se clatină poate să îi afecteze. Nu e o durere că i-aş vedea pe ei în Conference League”, a spus Rotaru, în direct la Digisport.

În schimb, Eugen Neagoe s-a enervat când a fost întrebat dacă va fi îndepărtat de la CSU Craiova după ce a ratat barajul de Europa. „Am jucat modest, slab. Asta e realitatea. În această seară, totul depindea de noi, să ne facem treaba pe teren. Să ne intereseze doar jocul nostru. Doar la final am aflat că au bătut cei de la Farul. Am jucat foarte slab, e o seară tristă. Am dezamăgit foarte multă lume, suporterii. Le-am spus băieţilor să nu facem ca Dormund. De ce ne-a fost frică nu am scăpat.

A spus patronul de 3 ori că nu plec. Voi schimbaţi antrenorii. Toţi întrebaţi de schimbare de antrenor, a spus de 3 ori patronul că nu vor fi schimbări. Ce să vă spun. Avem o întâlnire mâine, vom merge în vacanţă. Este un an ratat pentru că nu suntem în cupele europene. Mai puţin în seara asta, în restul partidelor am juca foarte bine”, a spus Neagoe, la finalul meciului pierdut cu Sepsi. .

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed