Mihai Rotaru a dat cărțile pe față! Ce i-a transmis lui Gică Hagi după ce Farul a devenit campioană

Mihai Rotaru a dat cărțile pe față! S-a aflat ce i-a transmis lui Gică Hagi după ce Farul a devenit campioana Superligii.

Patronul de la Farul continuă să fie în centrul atenției, dată fiind performanța recentă a echipei sale în meciul cu FCSB, scor 3-2.

Mihai Rotaru a dat cărțile pe față

Printre cei care au ținut să-i transmită un mesaj antrenorului de la Constanța s-a numărat și Mihai Rotaru. Patronul celor de la CSU Craiova a spus despre Hagi că este cel mai mare tehnician român.

„Putem să ne uităm în curtea lui Gică Hagi. Mi se pare cel mai mare antrenor român la ora actuală, o spun cu toată responsabilitatea.

Ar trebui să se uite ceilalți antrenori români la ce face. Să câștigi două titluri cu o academie nu e miracol, e o muncă ce a avut la bază o filosofie respectată pas cu pas”, a spus acesta, conform Digi Sport.

Mai mult, Rotaru a anunțat că nu va face schimbări prea mari la formația sa, însă a transmis că va aduce câțiva jucători noi.

„Niciodată n-au fost multe plecări sau veniri, de obicei maximum 4-5. Vom menține acest lucru. Nu vrem să schimbăm complet echipa în fiecare an, dar vom aduce niște jucători dintre care 2-3 să fie titulari”, a mai afirmat Rotaru.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed