Mihai Rotaru a dat lovitura! Costel Gâlcă a semnat cu CSU Craiova. Salariul fabulos pe care îl va primi antrenorul

Mihai Rotaru a dat lovitura! Costel Gâlcă a semnat cu CSU Craiova. Salariul fabulos pe care îl va primi antrenorul. Patronul echipei şi-a găsit tehnician după cel-a dat afară pe Ivaylo Petev.

Mihai Rotaru l-a numit oficial pe Costel Gâlcă. Acesta o va prelua imediat pe CSU Craiova, după un comunicat oficial al clubului.

Mihai Rotaru a dat lovitura!

Mihai Rotaru l-a convins pe Gâlcă să semneze un contract până la finalul sezonului 2024-2025. „OFICIAL | Bun venit la Știința, Constantin Gâlcă!

Constantin Gâlcă este noul antrenor al Universităţii Craiova. Tehnicianul a semnat cu Ştiinţa un contract valabil până la finalul sezonului competițional 2024-2025, cu opțiune de prelungire.

Din noul staff tehnic vor mai face parte:

Dumitru Uzunea – antrenor secund

Iulian Matei – antrenor secund

Ciprian Pruna – preparator fizic

Sursa foto CSU Craiova official

Constantin Gâlcă a mai antrenat în trecut FCSB, Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha, Velje BK, Al-Hazem și Radomiak. Și-a trecut în palmares un titlu de campion al României, Cupa României și Cupa Ligii.

Constantin Gâlcă va conduce în cursul zilei de astăzi primul antrenament în Baza de Pregătire „Ilie Balaci”.

Mult succes!”, este comunicatul celor de la CSU Craiova, de pe reţelele de socializare. Gâlcă va prelua echipa imediat şi va încasa 20.000 de euro lunar, conform fanatik.ro. Succesorul demisului Ivaylo Petev va sta pe bancă, duminică, la meciul cu Sepsi din etapa a 5-a a play-off-ului de Superliga.

Antrenorul are un obiectiv clar la CSU Craiova. Dacă vrea să i se prelungească înţelegerea este obligat să ia titlul în sezonul viitor.

Mai  mult, Constantin Gâlcă a pregătit-o cel mai recent pe Radomiak, în perioada aprilie – noiembrie 2023. Cu el la cârmă, polonezii au câștigat 8 dintre cele 22 de partide disputate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed