Mihai Rotaru a dat lovitura! I-a găsit înlocuitor lui Ivaylo Petev. Când vine Costel Gâlcă la CSU Craiova

Mihai Rotaru nu a mai stat pe gânduri și a găsit cel mai potrivit antrenor pentru CSU Craiova. Oltenii urmează să semneze cu Costel Gâlcă. S-a aflat salariul pe care tehnicianul îl va încasa în Bănie.

După demiterea lui Ivaylo Petev și o serie lungă de dezbateri, penru a găsi antrenorul perfect pentru CSU Craiova, Mihai Rotaru s-a decis!

Mihai Rotaru a dat lovitura! Când vine Costel Gâlcă la CSU Craiova

S-a tot scris în ultimele zile despre venirea lui Costel Gâlcă ca antrenor la Craiova. Acum, jurnaliștii de la fanatik.ro, anunță că Costel Gâlca urmează să semneze miercuri un contract valabil de 2 ani și două luni.

Astfel că antrenorul, care este liber de contract din luna noiembrie a anului trecut, va sta pe banca tehnică a oltenilor începând cu meciul de duminică, 21 aprilie, cu Sepsi, din etapa cu numărul 5.

Antrenorul va avea un salariu în valoare de 20 de mii de euro lunar. Nu este totul punct la punct, însă urmează să fie. Un lucru este sigur, contractul se va semna.

Înainte ca Gâlcă să preia echipa, CSU Craiova se află pe locul 3 în clasamentul din Superliga și este la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, CFR Cluj, 31 de puncte.

Primul loc este ocupat de FCSB, care are un avans de 13 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed