Mihai Rotaru se va enerva cumplit! Ce trebuie să facă viitorul antrenor al celor de la CSU Craiova. Costel Gâlcă a primit ordin

Mihai Rotaru se va enerva cumplit când va auzi declarațiile! Ce trebuie să facă viitorul antrenor al celor de la CSU Craiova atunci când va ajunge pe banca tehnică. Costel Gâlcă a primit ordin.

Rămas fără antrenor, după demiterea lui Petev, Mihai Rotaru si-a îndreptat atenția către Costel Gâlcă. Momentan, oltenii îl au interimar pe Dragoș Bon care a făcut parte din staff-ul bulgarului.

Mihai Rotaru se va enerva cumplit!

CSU Craiova este în căutarea unui nou tehnician. După o serie de rezultate negative atât în Cupa României, cât și în Superliga, finanțatorul l-a demis pe Ivaylo Petev. Sursele afirmă că favoritul lui Rotaru pentru preluarea băncii de rezervă, este Costel Gâlcă, rămas liber de contract. Antrenorul este sfătuit de foștii colegi, în ceea ce privește clauzele din contract, în cazul unei rezilieri.

“Îmi dai 500.000 de euro şi plec mâine dacă vrei. Mă duc în Dubai. Să vedem dacă te mai dă afară. Puneţi 300.000 sau 500.000.  Mi se pare normal. Eu aş pune clauză. De ce să se trezească patronul şi să mă dea afară peste o lună?

Îmi dai 500.000 de euro şi plec mâine dacă vrei. Mă duc în Dubai. Plângea Dică pe aici. Lasă că mai vine la noi la emisiune. Gigi Becali trebuie să îşi pună lui clauza de reziliere (râde)”, a declarat Adrian Ilie la Fanatik.

Ce salariu va primi Costel Gâlcă?

Adrian Ilie fostul coleg a lui Gâlcă, susține ca nu este un antrenor scump. Tehnicianul ar vrea un contract de maximum 20.000 de euro pe lună, în comparație cu Dan Petrescu care le cere celor de la CFR Cluj 30.000 de euro pe lună, plus anumite bonusuri.

“Condiţiile lui Gâlcă nu sunt foarte mari ca antrenor, să aibă un salariu uriaş pe lună, dar îşi pune clauză. Am avut ocazia să mai lucrez cu el. Este pe la 15.000 – 20.000 de euro lunar. Nu este un antrenor scump”, a mai afirmat Adrian Ilie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed