Momente şocante pe Arcul de Triumf! Luca Mihai, luat cu ambulanţa de pe teren. Ovidiu Haţegan s-a făcut de râs cu decizia

Momente şocante pe Arcul de Triumf! Luca Mihai, luat cu ambulanţa de pe teren. Ovidiu Haţegan s-a făcut de râs cu decizia. Clipe dramatice pe stadion, la meciul dintre Dinamo şi Poli Iaşi.

O fază simplă, la mijlocul terenului, se putea transforma într-o tragedie. Homawoo a avut o intrare brutală la Luca Mihai. Ovidiu Haţegan a chemat imediat ambulanţa.

Momente şocante pe Arcul de Triumf!

Homawoo l-a lovit cu capul în ceafă pe Luca Mihai, iar acesta a căzut la pământ, inert. A intervenit imediat ambulanța și medicii i-au acordat prim ajutor lui Mihai, jucătorul celor de la iaşi. Aceștia i-au pus jucătorului de la Iași guler cervical și mască cu oxigen. După mai multe minute de panică jucătorul moldovenilor a plecat în ambulanţă, la spital.

De aici încolo a intrat în rol Ovidiu Haţegan. În loc să-l elimine pe Homawoo, doctorul din Arad i-a dat doar cartonaş galben. Asta spre disperarea tuturor.

Cu câteva minute înaintea aceste faze, Haţegan îl eliminase direct şi imediat pe Rachid Bouhenna, după un fault de joc. Fundaşul moldovenilor se afla în postură de ultim apărător.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed