Max Verstappen surprinde pe toată lumea! Anunţ incredibil al pilotului de la Red Bull Racing. Ce a putut să spună înaintea cursei din Miami

Max Verstappen surprinde pe toată lumea! Anunţ incredibil al pilotului de la Red Bull Racing. S-a aflat ce a putut să spună înaintea cursei din Miami. Olandezul zburător va pleca din pole position.

Max Verstappen a obţinut un nou pole în Formula 1. Triplul campion mondial domină categoric şi acest sezon, dar nu este mulţumit.

Max Verstappen surprinde pe toată lumea!

Max Verstappen a surprins pe toată lumea cu ultimele declaraţii dinaintea cursei de Formula 1 din Miami. Verstappen va fi urmat pe grila de start de Charles Leclerc şi de Carlos Sainz.

Max Verstappen a obţinut al 6-lea pole position din acest sezon, din tot atâtea posibile. Campionul mondial en-titre a spus că circuitul este unul imprevizibil şi nu este tocmai distractiv să conduci în aceste condiţii. „În unele calificări, te duci și spui: „Bine, pot să mă îmbunătățesc aici sau acolo, pneurile sunt destul de consistente, poți doar să forțezi”. Aici, se simte ca și cum nu ai nicio idee despre ce vei obține, iar asta face ca totul să fie foarte dificil. Adică, primul meu sector a fost un pic mai bun. Dar apoi sectorul de mijloc mi-a scăpat din nou din nou, indiferent de motiv.

Este pur și simplu super imprevizibil. Este destul de frustrant. Adică, nu este chiar distractiv să conduci așa. Dar nu pot să vă spun ce nu a mers bine, pentru că am făcut același lucru, iar apoi ieși din viraje și pierzi brusc o zecime sau mai știu eu ce, și spui: „Bine, este un pic mai puțină aderență”, a spus Max Verstappen.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed