Max Verstappen şi-a distrus toţi adversarii! Început perfect pentru pilotul Red Bull Racing. A făcut legea în sprintul din Miami

Max Verstappen şi-a distrus toţi adversarii! Început perfect pentru pilotul Red Bull Racing. A făcut legea în sprintul din Miami. Niciun adversar nu a reuşit să se apropie de triplul campion mondial.

Max Verstappen a început perfect weekend-ul din Miami. Olandezul de la Red Bull Racing a obţinut, sâmbătă, o victorie în cursa de sprint din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 de la Miami.

Max Verstappen şi-a distrus toţi adversarii!

Max Verstappen a pornit din pole position şi a condus cursa de la un capăt la celălalt. Pe locul doi s-a clasat Charles Leclerc, de la Ferrari. Pe trei a terminat Sergio Perez, colegul olandezului de la Red Bull Racing.

Cu această victorie, Verstappen a rămas neînvins la Miami şi şi-a mărit avansul în campionat în faţa coechipierului Sergio Perez. Daniel Ricciardo, de la RB, a obţinut cel mai bun rezultat al său din acest sezon.

Astadupă ce a terminat pe locul patru şi a devansat al doilea Ferrari, al lui Carlos Sainz, singurul pilot, în afară de Verstappen, care a câştigat o cursă în acest sezon.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed