Max Verstappen rescrie istoria! Pilotul Red Bull Racing nu are adversar. A făcut legea şi în America

Max Verstappen rescrie istoria! Pilotul Red Bull Racing nu are adversar. A făcut legea şi în America. Olandezul zburător a reuşit să spargă gheaţa la Miami. A cucerit primul pole position în cursa americană.

Max Verstappen nu le dă nicio şansă adversarilor. Pilotul de la Red Bull Racing a avut o zi de sâmbătă perfectă în SUA.

Max Verstappen rescrie istoria!

Max Verstappen, de la Red Bull Racing va porni de pe prima poziţie a grilei în Miami Grand Prix, a şasea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1. Olandezul a fost în pole position şi în primele cinci etape, dintre care a câştigat patru. Este vorba despre Bahrain, Arabia Saudită, Japonia şi China.

De asemenea, sâmbătă Verstappen a câştigat la Miami cursa sprint. În calificări, pe locul doi şi pe poziţia a treia s-au clasat piloţii Ferrari. Este vorba despre Charles Leclerc şi Carlos Sainz.

 

Pe patru a terminat Sergio Perez, de la Red Bull. De pe cinci va pleca Lando Norris, de la McLaren. Pe locul şase s-a clasat Oscar Piastri, de la McLaren. De pe şapte va pleca George Russell, de la Mercedes. Pe opt a fost Lewis Hamilton, de la Mercedes. Pe nouă Nico Hulkenberg, de la Haas şi pe zece Yuki Tsunoda (RB).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed