Max Verstappen surprinde pe toată lumea! Anunţ incredibil al pilotului de la Red Bull Racing. Ce a putut să spună după ce a rescris istoria

Max Verstappen surprinde pe toată lumea! Anunţ incredibil al pilotului de la Red Bull Racing. S-a aflat ce a putut să spună după ce a rescris istoria în Formula 1. La Imola a ajuns la un nou record fabulos.

Max Verstappen se ia la trântă cu istoria. Pilotul de la Red Bull Racing a reuşit un nou pole-position. Este al optulea în acest sezon din 8 curse.

Max Verstappen surprinde pe toată lumea!

Astfel, Max Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Pilotul de la Red Bull Racing a impresionat din nou. Va pleca primul în cursa care începe astăzi, de la ora 16.00. De la începutul actualului sezon de Formula 1, Verstappen a obținut pole-ul în toate cursele. A plecat din pole position și în ultima cursă de anul trecut, iar astfel i-a egalat recordul legendarului Ayrton Senna.

Borna bifată de olandez este cu adevărat fabuloasă. A reușit această performanță pe circuitul pe care brazilianul și-a pierdut viața, în urmă cu 3 decenii. Verstappen i-a egalat și recordul lui Alain Prost, după ce a obținut al 7-lea pole position consecutiv, începând cu prima etapă a sezonului.

A suprins însă pe toată lumea cu ce a spus înaintea cursei. A recunoscut că obiectivul său era să obțină o clasare în top 5. „Sincer să fiu am dorit să obțin un top 5 în aceste calificări. Totuși, am câștigat, m-am simțit bine. Am atacat bine curbele, a fost o sesiune bună. În Q1, Q2 și Q3 am încercat să obțin cât mai mult timp, însă în ultimul tur am dat totul”, a spus Max Verstappen, la finalul calificărilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed