Scandal uriaş în Formula 1! Max Verstappen l-a făcut praf pe Lewis Hamilton. Acuzaţii dure la adresa pilotului de la Mercedes

Scandal uriaş în Formula 1! Max Verstappen l-a făcut praf pe Lewis Hamilton. Acuzaţii dure la adresa pilotului de la Mercedes. Totul s-a întâmplat în prima zi de antrenamente din Marele Premiu de la Imola.

Max Verstappen, dar şi Fernando Alonso l-au distrus pe Lewis Hamilton. Şi-a deranjat rău de tot rivalii din cauza pilotajului iresponsabil.

Scandal uriaş în Formula 1!

Max Verstappen şi Fernando Alonso au sărit la gâtul pilotului de la Mercedes. Campionul mondial de la Red Bull Racing nu s-a ferit să îşi arate frustrarea, în timp ce Hamilton şi şi-a recunoscut greşeala.

„Nu e prima oară. Încerci să rămâi calm, dar s-a întâmplat din nou. Pe de altă parte, nu vreau ca oamenii să vorbească prea mult pentru nu e problema noastră de azi (n.r. vineri). Nu am avut ritm şi trebuie să rezolvăm asta”, a spus Max Verstappen, conform skysports.com.

Lewis Hamilton şi-a recunoscut greşeala . „Eram într-un tur de răcire şi am crezut că am cale liber şi el era lângă mine. A fost greşeala mea şi mi-am cerut scuze. Cred că el era deja nervos”, a spus şi Lewis Hamilton.

Şi Fernando Alonso l-a făcut praf pe pilotul Mercedes. În timpul antrenamentelor, spaniolul s-a plâns de două ori prin radio, dar incidentele respective nu au fost notate de stewarzi. „Hamilton crede că e singur pe circuit. E a doua oară când face asta. Mai întâi în virajul 12, acum în virajul 7”, a spus Fernando Alonso.

Formula 1 continuă cu Marele Premiu de la Imola. Acesta va avea loc duminică de la ora 16:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed