Max Verstappen are Formula 1 la picioare! Nu le-a dat nicio şansă adversarilor. Pilotul Red Bull Racing se bate cu recordurile

Max Verstappen are Formula 1 la picioare! Nu le-a dat nicio şansă adversarilor. Pilotul Red Bull Racing se bate cu recordurile. Triplul campion mondial a fost din nou primul în calificări şi şi-a acontat un nou pole-position.

Max Verstappen continuă să domine Formula 1, chiar dacă McLaren şi Ferrari sunt din ce în ce mai aproape. Pilotul Red Bull Racing a reuşit al 7-lea pole-position din acest sezon.

Max Verstappen are Formula 1 la picioare!

Olandezul Max Verstappen, de la Red Bull Racing, va porni de pe prima poziţie a grilei în Emilia Romagna Grand Prix. Este a şaptea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Pe circuitul de la Imola, Verstappen a obţinut al şaptelea pole position din acest sezon în tot atâtea curse. Triplul campion mondial a câştigat până acum etapele din Bahrain, Arabia Saudită, Japonia şi China.

 

Pe locul doi s-a clasat în calificările de sâmbătă Oscar Piastri, de la McLaren. Acesta a fost urmat pe locul trei de colegul său Lando Norris. Cei de la Ferrari au venit pe poziţiile a patra şi a cincea, prin Charles Leclerc şi Carlos Sainz. Cursa va avea loc duminică.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed