Lovitură totală pentru Max Verstappen! Cum vor să-l bată marii rivali de la Ferrari. Mutarea momentului în Formula 1

Lovitură totală pentru Max Verstappen! S-a aflat cum vor să-l bată marii rivali de la Ferrari. Mutarea momentului în Formula 1. Creierul echipei Red Bull Racing este foarte aproape de a ajunge la echipa italiană.

Max Verstappen e triplu campion mondial şi e foarte aproape de a câştiga şi al patrulea trofeu suprem. Dominaţia olandezului zburător s-ar putea încheia.

Lovitură totală pentru Max Verstappen!

Omul care l-a făcut campion mondial pe Max Verstappen pleacă la Ferrari. Adrian Newey, inginerul care a ajutat Red Bull Racing să câştige mai multe titluri la piloţi şi constructori în Formula 1, ar urma să ajungă la Ferrari, conform Sky Italia.

După ce l-a recrutat pe Lewis Hamilton pentru sezonul viitor, Ferrari ar fi pe punctul de a-l angaja pe reputatul inginer. Newey a ajutat Red Bull Racing să facă performanţă.

Potrivit sursei citate, Newey, care a decis să îşi facă bagajele din cauza luptelor de putere de la Red Bull, ar putea îngroşa rândurile echipei transalpine încă din primăvara anului 2025. Ar putea lucra la proiectul 2026 şi la noua maşină.

Gazzetta dello Sport a relatat că în ultimele zile a avut loc la Londra o întâlnire între Newey şi Frédéric Vasseur. Asta pentru a discuta despre posibilitatea ca britanicul să ajungă la Maranello în viitorul apropiat.

La Miami, unde va avea loc în acest weekend Marele Premiu cu acelaşi nume, Lewis Hamilton şi Charles Leclerc au rupt tăcerea. „Mi-ar plăcea mult… Adrian are un asemenea palmares şi o asemenea expertiză… A făcut o treabă remarcabilă de-a lungul carierei sale. Cred că ar fi un atu incredibil pentru echipă. Dacă ar trebui să fac o listă cu oamenii cu care mi-ar plăcea să lucrez, el ar fi chiar în fruntea listei. Ar fi un privilegiu să lucrez cu el”, a declarat Hamilton.

Charles Leclerc e de acord cu Hamilton. „Evident că aş fi foarte fericit să lucrez cu Adrian. Este unul dintre oamenii din paddock cu care speri să lucrezi într-o zi în timpul carierei tale. Avem o echipă incredibilă la Ferrari în acest moment, dar să-l adăugăm pe Adrian la o astfel de echipă ar fi incredibil.

Chiar dacă echipa este foarte puternică în acest moment, oricine care o poate face şi mai puternică este binevenit, iar Adrian este unul dintre acei oameni care pot face diferenţa”, a afirmat monegascul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed