Max Verstappen râde de rivalii din Formula 1! Pilotul de la Red Bull Racing şi-a decis viitorul. Ce spune despre oferta de la Mercedes

Max Verstappen râde de rivalii din Formula 1! Pilotul de la Red Bull Racing şi-a decis viitorul. S-a aflat ce spune despre oferta de la Mercedes. Triplul campion mondial nici nu se gândeşte să plece de la echipa austriacă.

Max Verstappen nu ia în seamă oferta de la Mercedes. Olandezul zburător rămâne la Red Bull Racing, fiind mulţumit de performanţa monopostului echipei austriece.

Max Verstappen râde de rivalii din Formula 1!

Max Verstappen a câştigat patru din cele cinci curse desfăşurate în acest sezon. Are ca obiectiv victoria şi în acest week-end, în Marele Premiu de la Miami. A spus clar că nu intenţionează să se despartă de echipa Red Bull, la o zi după plecarea inginerului Adrian Newey.

„Pentru moment, viitorul meu este la Red Bull”, a spus, într-o conferinţă de presă, pilotul olandez. Mai are contract cu echipa austriacă până la finalul anului 2028.

Zvonurile despre plecarea lui Verstappen au prins tot mai mult contur în ultimele săptămâni. Plecarea lui Newey, marele artizan al succesului echipei Red Bull, unde lucra din 2006, cu şase titluri mondiale la constructori şi şapte la piloţi, ar fi legată de lupta pentru putere, conform BBC.

Verstappen a ţinut să dezmintă zvonurile despre existenţa unei oferte de la Mercedes. ‘‘Chiar dacă ar fi fost adevărat, 150 de milioane … Banii nu sunt criteriul pentru care aş pleca în altă parte. Sunt mulţumit cu ce am câştigat până acum. Ceea ce contează cel mai mult este performanţa. Pentru că ştiu că dacă aş concura pentru locul 5 sau 6 aş deveni morocănos”, a subliniat Verstappen.

Pilotul olandez a încercat să minimalizeze consecinţele plecării lui Newey. „Bineînţeles, Adrian a avut un rol extrem de important în succesul Red Bull. Însă, cu trecerea timpului, rolul său s-a schimbat un pic şi cred că mulţi oameni înţeleg ceea ce face el azi. Nu zic că nu face nimic, însă rolul său a evoluat. Multe persoane competente au fost incluse în echipă şi au întărit-o”, a spus Verstappen.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed