Lovitură totală pentru Max Verstappen! Ce se întâmplă cu omul de încredere al olandezului. Pierdere uriaşă pentru Red Bull Racing

Lovitură totală pentru Max Verstappen! S-a aflat ce se întâmplă cu omul de încredere al olandezului. Pierdere uriaşă pentru Red Bull Racing. Totul a devenit public în urmă cu puţin timp.

Max Verstappen îl pierde pe unul dintre oamenii cheie de la Red Bull Racing. Acesta va pleca la finalul acestui sezon.

Lovitură totală pentru Max Verstappen!

Adrian Newey va părăsi Red Bull Racing la începutul anului 2025. Asta după mulţi ani în care a fost inginerul echipei de Formula 1. Anunţul a fost făcut chiar de către campioana mondială en titre din Marele Circ.

Considerat unul dintre cei mai importanţi ingineri din Formula 1, Adrian Newey va părăsi Red Bull Racing în 2025, după 19 ani. Acesta este comunicatul de presă al echipei triplului campion mondial Max Verstappen.

Newey, în vârstă de 65 de ani, este angajat la Red Bull din 2006. El a proiectat monoposturile care au adus echipei din Milton Keynes şase titluri la constructori între 2010 şi 2023. Mai mult, alături de Newey s-au câştigat şi şapte titluri la piloţi cu Sebastian Vettel, din 2010 până în 2013 şi apoi cu Max Verstappen, din 2021 până în 2023.

Mai mult ca sigur, Red Bull Racing şi Max Verstappen vor câştiga şi în acest sezon ambele titluri mondiale. Concurenţa nu are nicio şansă. Ferrari, dar şi McLaren sau Mercedes sunt departe de echipa austriacă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed