Pleacă Max Verstappen de la Red Bull Racing?! Bomba momentului în Formula 1. Echipa care îl vrea cu insistenţă pe olandez

Pleacă Max Verstappen de la Red Bull Racing?! Bomba momentului în Formula 1. Echipa care îl vrea cu insistenţă pe olandez. Sunt dezvăluiri de ultimă oră despre triplul campion mondial din Marele Circ.

Max Verstappen este foarte aproape de a pleca de la Red Bull Racing. Cei de la Mercedes vor să-l aducă la echipă. au pus o sumă uriaşă la bătaie.

Pleacă Max Verstappen de la Red Bull Racing?!

Max Verstappen este tot mai aproape de a pleca de la Red Bull Racing. Negocierile urmează să aibă loc chiar în week-end-ul de la Miami, conform The Sun. Sursa citată spune că echipa germană va plăti o sumă uriaşă pentru a-l convinge pe olandezul zburător să schimbe tabăra. Este vorba despre un salariu de 150 de milioane de euro anual.

Verstappen ar urma să devină ambasador al celor de la Mercedes după ce s-ar retrage din activitate. Dacă olandezul va accepta oferta lui Toto Wolff, acesta ar deveni cel mai bine plătit sportiv din lume.

Mai mult, olandezul vrea să plece de la Red Bull Racing din cauza ultimelor probleme de la echipă. Scandalul dintre Jos Verstappen, tatăl lui Max și Christian Horner, șeful echipei din Austria. Acum a venit şi plecarea lui Adrian Newey. Ultimul va părăsi echipa la finalul anului după ce a câștigat 6 titluri de campion mondial.

Verstappen a declarat în mai multe rânduri că ar urma să plece de la Red Bull dacă aceștia nu vor avea un monopost competitiv. Acest lucrul pare destul de probabil după plecarea lui Newey, având în vedere că el se ocupa de construcția mașinilor echipei din Austria.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed