Max Verstappen, intervenţie în forţă! Mesaj direct pentru Lando Norris. Scandalul momentului escaladează

Max Verstappen, intervenţie în forţă! Mesaj direct pentru Lando Norris. Scandalul momentului escaladează. Formula 1 este pe un butoi cu pulbere după accidentul dintre cei doi piloţi, din Austria.

Max Verstappen şi Lando Norris sunt implicaţi în scandalul momentului. Accidentul dintre cei doi a fost cu scântei. Britanicul a ieşit din cursă, iar pilotul de la Red Bull Racing a fost penalizat.

Max Verstappen, intervenţie în forţă!

Cursa de casă a celor de la Red Bull Racing s-a lăsat cu scandal. Lando Norris l-a acuzat pe Max Verstappen pentru incident. Nici triplul campion mondial nu s-a lăsat mai prejos. Spune că ce s-a întâmplat a fost foarte ciudat. Mai mult, vrea să aibă o discuţie cu Norris.

„Da, a fost un eveniment nefericit. Sunt lucruri care nu vrei să se întâmple. E atât de simplu. În acest moment e ușot de vorbit. Cred că cel mai bine e să ne uităm la filmări și să vedem exact ce a fost greșit. Pentru că e un unghi ciudat acela în care ne-am atins. Ceva e foarte ciudat.

Dar am făcut multe lucruri greșite de-a lungul cursei care ne-au adus în această poziție. Așa că acelea sunt lucrurile la care trebuie să ne uităm, de asemenea. (n.r. dacă Verstappen va vorbi cu Norris.) Desigur, vom vorbi despre asta. Acum nu cred că e momentul potrivit. E mai bine să lăsăm lucrurile să se potolească, cred eu. Dar, exceptând asta, sunt enervat de felul în care ne-am descurcat în această cursă„, a spus Max Verstappen, conform gpblog.com.

După incidentul dintre cei doi, Norris a fost nevoit să abandoneze. Verstappen a terminat abia pe locul 5. În momentul coliziunii, cei doi se băteau pentru primul loc. De incident a profitat George Russell care a câştigat cursa.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed