Scandal uriaş în Formula 1! Max Verstappen, făcut praf în direct. Lando Norris l-a distrus pe pilotul de la Red Bull Racing

Scandal uriaş în Formula 1! Max Verstappen, făcut praf în direct. Lando Norris l-a distrus pe pilotul de la Red Bull Racing. Totul după Marele Premiu al Austriei, când cei doi s-au bătut pentru victorie.

Max Verstappen şi Lando Norris au fost protagoniştii unui incident care s-a terminat cu scandal. S-au bătut pentru primul loc, dar au ieşit scântei.

Scandal uriaş în Formula 1!

Lando Norris şi Max Verstappen s-au atins şi au fost nevoiţi să intre la boxe pentru a-şi schimba pneurile care s-au spart. În urma incidentului, Verstappen a fost găsit vinovat şi penalizat cu 10 secunde. La finalul cursei, Lando Norris nu a avut milă de campionul mondial şi a lansat o serie de atacuri dure, conform motosport.com.

„Sunt reguli care îți sunt permise și care nu. A făcut lucruri pe care nu ai voie să le faci și nu a fost penalizat. M-am așteptat la o luptă dificilă cu Max, am știut la ce să mă aștept. M-am așteptat să fie agresiv și să împingă totul la limită.

În toate cele 3 situații despre care vorbesc a făcut lucruri care puteau cauza cu ușurință un incident. Poate sună puțin exagerat, dar pare disperare din partea lui. Nu trebuie să fie așa. Are atâtea victorii. A fost disperat să nu mă lase să trec și a devenit prea agresiv. Într-un fel nu sunt surprins, dar m-am așteptat la o luptă dreaptă, grea, dar cu respect. Nu simt că a fost deloc așa. Nu cred că eu trebuie să schimb ceva. El întotdeauna a fost așa. Îl respect pe Max și tot ceea ce face pe circuit, dar sunt situații când merge prea departe.

Cred că astăzi a mers prea departe. E un incident, dar în același timp știu că astfel de lucruri se întâmplă. Sunt dezamăgit. Mi-a distrus cursa, mi-a distrus mașina. Acea parte a mașinii poate fi acum aruncată la gunoi. Întreaga mea mașină e distrusă și avem nevoie de componente pentru weekendul viitor„, a spus Lando Norris, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed