Max Verstappen, implicat într-un scandal uriaş! Marele Premiu al Austriei, dominat de o coliziune incredibilă. Câştigător surpriză acasă la Red Bull Racing

Max Verstappen, implicat într-un scandal uriaş! Marele Premiu al Austriei, dominat de o coliziune incredibilă. Câştigător surpriză acasă la Red Bull Racing. A fost o nebune de cursă în Austria.

Max Verstappen a condus aproape toată cursa, dar a fost la un pas de abandon. Duelul cu Lando Norris s-a terminat rău pentru ambii piloţi.

Max Verstappen, implicat într-un scandal uriaş!

Max Verstappen a terminat abia pe locul 5. De partea cealaltă, Norris a fost nevoit să abandoneze. Pilotul britanic George Russell s-a impus duminică în Marele Premiu al Austriei la Formula 1. Asta după ce Max Verstappen şi Lando Norris s-au ciocnit, în turul 64.

Cursa din Austria a fost una foarte disputată, duelul principal fiind cel dintre Max Verstappen şi Lando Norris. Olandezul l-a depăşit pe Norris în turul 59, dar acesta nu a renuţat la luptă. Duelul dintre cei doi nu s-a încheiat, Norris a rulat în plasa lui Max. În turul 64 a avut loc un incident pentru care se face vinovat pilotul olandez.

Maşinile celor doi s-a lovit, Verstappen a avut roata stânga spate distrusă în timp ce Norris a avut probleme cu direcţia monopostului şi o pană pe dreapta spate. Pe primul loc a trecut George Russell, Lando Norris a fost nevoit să abandoneze, iar Max a reintrat în luptă. Însă George Russell (McLaren) s-a impus.

 

A fost urmat de australianul Oscar Piastri (McLaren) şi de spaniolul Carlos Sainz (Ferrari), care a încheiat podiumul. Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a terminat pe patru, în timp ce Max Verstappen (Red Bull) a fost al cincilea. Pentru George Russell este a doua victorie a carierei într-un Mare Premiu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed