Max Verstappen, detronat! Surpriză uriaşă în calificările Marelui Premiu al Canadei. Cine va porni din pole-position

Max Verstappen, detronat! Surpriză uriaşă în calificările Marelui Premiu al Canadei. Cine va porni din pole-position. Au fost calificări cu un rezultat incredibil. Pilotul Red Bull Racing a avut acelaşi timp cu liderul, dar va porni de pe locul secund.

George Russell, de la Mercedes va porni de pe prima poziţie a grilei în Marele Premiu al Canadei, a noua etapă a Campionatului Mondial de Formula 1. Max Verstappen a venit în acelaşi timp cu liderul, dar va porni de pe locul secund.

Max Verstappen, detronat!

Max Verstappen a obţinut acelaşi timp cu Russell, dar va porni de pe locul secund pentru că a obţinut timpul după pilotul britanic. Pentru Russell este primul pole position din acest sezon.

„Este extraordinar, mă simt atât de bine. Atât de multă muncă grea la fabrică a dus la asta. Sperăm că acesta este începutul a ceva pentru sezonul nostru, credem că este. Mi-a fost dor de asta, este un sentiment atât de bun. Sunt entuziasmat pentru mâine – avem ochii pe această victorie. Să încercăm să o obţinem, maşina se simte extraordinar de când am adus aceste îmbunătăţiri la Monaco”, a declarat Russell.

Pe circuitul de Formula 1 din Montreal, pe locul doi în calificări s-a clasat Max Verstappen, de la Red Bull Racing. Pe trei a terminat Lando Norris, de la McLaren. Pe patru Oscar Piastri, de la McLaren şi pe cinci Daniel Ricciardo de la RB.

 

Monoposturile Ferrari conduse de Charles Leclerc şi Carlos Sainz au fost eliminate în al doilea segment al calificărilor, astfel că au terminat pe 11, respectiv pe 12.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed