Max Verstappen, anonim în Canada! Concurenţa nu i-a dat nicio şansă pilotului Red Bull Racing. McLaren şi Ferrari, în top

Max Verstappen, anonim în Canada! Concurenţa nu i-a dat nicio şansă pilotului Red Bull Racing. McLaren şi Ferrari, în top după primele antrenamente libere şi înaintea calificărilor din Marele Circ.

Max Verstappen continuă să aibă probleme. A terminat abia pe locul 6 la Monaco, iar criza continuă şi Canada.

Max Verstappen, anonim în Canada!

Sesiunile de antrenamente sunt un coşmar pentru Max Verstappen. Fernando Alonso a fost cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente. Asta după ce Lando Norris a câştigat prima sesiune de antrenamente de la Marele Premiu al Canadei! Norris a obţinut timpul 1:24:435, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente de pe circuitul Gilles-Villeneuve.

Charles Leclerc s-a impus etapa trecută, în Marele Premiu de la Monaco. După primele 8 etape, Max Verstappen este pe primul loc, cu 169 de puncte.

 

Pilotul Red Bull Racing este urmat de Charles Leclerc, cu 138 de puncte, în timp ce Lando Norris este pe locul 3, cu 113 puncte. Triplul campion mondial este favorit să câştige şi al patrulea titlu în Formula 1. Asta momentan, pentru că rezultatele din ultimele Mari Premii au fost dezamăgitoare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed