Cu cine vrea să-l bată Mercedes pe Max Verstappen. Anunţ bombă al şefului echipei germane. Surpriză uriaşă în Formula 1

Cu cine vrea să-l bată Mercedes pe Max Verstappen. Anunţ bombă al şefului echipei germane. Surpriză uriaşă în Formula 1. Totul se întâmplă după plecarea lui Lewis Hamilton la Ferrari

Mercedes caută pilot pentru a-i face concurenţă lui Max Verstappen. Deşi se credea că acesta va fi Carlos Sainz, lucrurile nu stau deloc aşa.

Cu cine vrea să-l bată Mercedes pe Max Verstappen

Şeful Mercedes, Toto Wolff detonează bomba. A vorbit despre testele pe care George Russell, Mick Schumacher şi Kimi Antonelli le-au efectuat la Silverstone. Austriacul a recunoscut că nu au contat timpii. A vrut să pună capăt zvonurilor legate de faptul că Antonelli ar fi fost mai rapid decât Russell şi Schumacher.

După vestea că Sergio Perez va rămâne la Red Bull Racing şi din sezonul viitor, Carlos Sainz are mai puţine opţiuni, după ce se va despărţi de Ferrari la finalul anului. Cum Mercedes îşi caută pilot, numele spaniolului a fost şi el vehiculat, dar Toto Wolff nu se gândeşte la iberic.

„Vrem să ne concentrăm pe Kimi. Acesta este viitorul nostru, piloţii tineri. Vrem să ne dedicăm piloţilor tineri şi asta i-am spus şi lui Carlos”, a declarat Toto Wolff, la Sky Germania, conform racingnews365.com.

Antonelli şi Schumacher au participat la testele lui Mercedes. Toţi cei trei piloţi au fost la fel de rapizi, dar au urmat programe diferite. „Amândoi au făcut programul pe care l-am cerut, iar performanţele lor au fost pe măsura aşteptărilor. S-a vorbit că Antonelli a fost mai rapid decât George şi mult mai rapid decât Mich, ceea ce este un nonsens. Au avut programe diferite. Toţi trei au fost la fel de rapizi, George fiind cel mai rapid, aşa cum ar trebui să fie. Dar nu a fost vorba despre timpi”, a mai spus Toto Wolff.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed