Marius Şumudică s-a dezlănţuit! Mesaj pentru fanii celor de la Gaziantep. Echipa antrenorului român, un nou pas fals în Turcia

Marius Şumudică s-a dezlănţuit! Mesaj pentru fanii celor de la Gaziantep. Echipa antrenorului român, un nou pas fals în Turcia. a pierdut, pe propriul teren, cu Bașakșehir, 0-2, în runda a 27-a a primei ligi din Turcia.

Marius Şumudică a fost contestat dur de către fanii lui Gaziantep. Aceştia l-au atacat din cauza rezultatelor slabe.

Marius Şumudică s-a dezlănţuit!

Fanii lui Gaziantep i-au cerut demisia lui Marius Șumudică și au venit cu o scandare inedită. ”Spune-ne, Șumudică, de ce nu joacă echipa?”, au strigat fanii. În schimb, tehnicianul a fost foarte defensiv la conferinţă. Nu i-a atacat pe suporteri.

”Fanii mă iubesc, nu știu ce a fost. Vom vedea zilele viitoare, dar eu îi iubesc și cred că vom rămâne în prima ligă. Mai avem 11 meciuri. Echipa a jucat bine, pot să spun că am dominat o echipă de talia lui Bașakșehir.

Am jucat bine, am luptat. Am avut 14 șuturi, dar nu am reușit să înscriem. Ei au dat două goluri din patru șuturi. Nu meritam să pierdem. Cred că ne vom salva. E sigur că vom lupta pentru a rămâne în prima ligă. Cred în șansa noastră de a rămâne în prima ligă”, a declarat Marius Șumudică, potrivit webantep.com.

După eșecul de pe teren propriu cu Bașakșehir, Gaziantep este pe locul 17 în Turcia, retrogradabil, cu 28 de puncte. Echipa lui Marius Șumudică este la egalitate cu Karagumruk, aflată pe poziția a 16-a. Acest loc asigură menținerea în prima ligă turci. Totuşi, Karagumruk are un meci mai puţin disputat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed