Marius Şumudică face revoluţie la Gaziantep! Ce pregăteşte antrenorul român. Speră să salveze echipa de la retrogradare

Marius Șumudică face revoluţie la Gaziantep! Ce pregăteşte antrenorul român pentru următoarea etapă din campionatul Turciei. Speră să salveze echipa de la retrogradare în cel mai scurt timp.

Marius Șumudică, pregătit să atingă obiectivul setat la preluarea băncii tehnice a celor de la Gaziantep! A întors vestiarul turcilor pe dos.

Marius Șumudică face revoluţie la Gaziantep!

Gaziantep se va duela cu Istanbul Bașakșehir, sâmbătă, de la ora 15:00, în etapa cu numărul 27 din Turcia!

Marius Șumudică este hotărât să îndeplinească obiectivul turcilor și face tot posibilul să scoată Gaziantep din zona roșie a clasamentului.

Formația românului tremură în fața retrogradării, însă antrenorul nu se lasă intimidat de eșecurile din ultima perioadă.

Șumudică ar fi pregătit o tactică mult mai ofensivă pentru duelul cu Bașakșehir, iar Denis Drăguș ar fi stâlpul de susținere al grupării sâmbătă seară, conform jurnaliștilor turci.

Vrea ca toate mingile să fie țintite spre atacantul român.

”Gaziantep retrogradează, Șumudică doarme!”

Gaziantep se situează pe locul 17 în clasamentul Super Lig, cu un total de 28 de puncte.

La finalul remizei cu Samsunspor, 1-1, tehnicianul român a fost dur criticat de către jurnaliștii din Turcia.

”Gaziantep retrogradează, Șumudică doarme. Gaziantep FK retrogradează pas cu pas. Șumudică, care se află în permanență pe ordinea de zi cu declarațiile sale, nu poate găsi o soluție la forma slabă.

Situația lui Gaziantep nu este încurajatoare, nu doar din punct de vedere al rezultatelor, ci și al jocului. Este necesar ca profesorul român să se concentreze asupra muncii lui, în loc să facă glume în stânga și în dreapta!”, a scris jurnalistul Volkan Aliakar.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed