Marius Șumudică s-a dezlănţuit! Gesturi incredibile după meci: ”Am plâns de bucurie!” / Video

Marius Șumudică s-a dezlănţuit! Gesturi incredibile după meci. Tehnicianul nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. A răbufnit de față cu toată lumea. Crede că este un semn divin.

Marius Șumudică a pierdut lupta cu emoțiile! Motivul pentru care a plâns pe teren. A celebrat împreună cu suporterii.

Marius Șumudică s-a dezlănţuit!

Gaziantep, formație din campionatul turc a cărei tehnician este Marius Șumudică, a triumfat spectaculos în ultima partidă contra celor de la Istanbulspor, 2-0.

Tehnicianul român nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a mers să celebreze victoria cu suporterii, la finalul partidei.

Șumudică a plâns cu lacrimi de crocodil și s-a bucurat de ovațiile publicului: „Când am intrat în vestiar, am început să plâng de bucurie. Aici am avut parte de rezultate minunate. Nu vreau să mă mai gândesc la momentul în care am plecat din cauza unei glume nevinovate. Dacă aș fi rămas, Gaziantep ar fi fost acum o echipă de top în Europa. A fost un semn divin să mă întorc aici, iar eu și familia mea suntem fericiți să fim înapoi!”.

Tehnicianul și-a reamintit de cel din urmă mandat al său în vestiarul de la Gaziantep. Șumudică este de părere că dacă nu ar fi părăsit banca tehnică a turcilor, formația ar fi jucat acum în cupele europene.

„Fotbaliștii noștri au jucat excelent astăzi, iar victoria este o recompensă pentru eforturile lor susținute. Îmi amintesc de momentele frumoase pe care le-am trăit aici cu echipa cu câțiva ani în urmă. Într-adevăr, șansa a fost de partea noastră astăzi, iar jucătorii care au venit în această vară au adus un plus semnificativ. Ei au jucat pentru mine astăzi și vor continua să facă asta!”, a susținut Șumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed