Marius Șumudică la Rapid?! Dezvăluiri de ultimă oră din interior. Planul lui Dan Șucu, devoalat

Cristiano Bergodi a fost dat afară de la Rapid, iar suporterii speră ca Dan Șucu să înceapă negocierile cu un nou antrenor cât mai repede. Italianul a fost demis după ce giuleștenii au pierdut în fața celor de la Sepsi, 0-1.

Un apropiat al clubului a vorbit despre planul lui Dan Șucu. Acesta ar urma să discute cu Marius Șumudică. Deocamdată însă, Victor Angelescu a anunțat că echipa va fi condusă în ultimele etape de Adrian Iencsi și Bogdan Lobonț.

Cu cine ar urma să discute Dan Șucu

Rapid a pierdut toate cele patru meciuri jucate în play-off, iar Cristiano Bergodi a fost dat afară. Gheorghe Răducanu, cunoscut ca Gigi Corsicanu, spune că mutarea făcută de Dan Șucu a fost una normală. În plus, susține că din informațiile sale, se va începe negocierea cu Marius Șumudică. Antrenorul este liber de contract după despărțirea de Gaziantep.

”E o normalitate ce s-a întâmplat. Era de așteptat, pentru că întotdeauna antrenorul este cel care plătește, când sunt rezultate negative. E tardiv să mai spun eu dacă mutarea trebuia să se facă mai devreme. Asta au decis acționarii, a fost alegerea dânșilor. Noi nu puteam să ne implicăm în astfel de decizii, pe care trebuiau să le ia patronii. Noi, suporterii, ne dorim ca Șumudică să aibă șansa lui să antreneze Rapidul, pentru că a avut și niște rezultate. Nu doar pentru că e rapidist de-al nostru. Are și rezultate ca și antrenor. Eu zic că ar fi benefic pentru Rapid.

Dar decizia aparține conducătorilor. Dânșii ne-au transmis că vor avea o întâlnire cu Șumudică, mai departe vedem ce se va întâmpla, dacă vor ajunge la un consens cu Șumi sau vor alege un alt antrenor. Dar cert e că dânșii ne-au spus că, din România, ca și antrenor român, Șumi e singurul la care se gândesc.

Din moment ce au spus că vor avea o întâlnire cu el, e clar că au niște intenții în privința lui Șumi. Nu știu când va avea loc discuția, dar domnul Șucu mi-a spus că, în zilele următoare, se vor întâlni cu Șumi și vor discuta cu el”, a declarat Gheorghe Răducan, pentru PlaySport.

Victor Angelescu a anunțat că până la finalul campionatului de echipă se vor ocupa Adrian Iencsi și Bogdan Lobonț.

Marius Șumudică a declarat că a veni oricând la Rapid, dar deocamdată nu a fost contactat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed