Dumitru Dragomir, şocat de Cristiano Bergodi! Afirmaţii grave la adresa italianului. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva

Rapid a înregistrat cel de-al patrulea eșec consecutiv, din tot atâtea etape disputate în cadrul play-off-ului competiției interne! După ce giuleștenii au fost învinși, pe ultima sută de metri, de către Sepsi Sf. Gheorghe, 0-1, Cristiano Bergodi a avut o ieșire plină de nervi la masa presei. Italianul a izbucnit în fața jurnaliștilor în cadrul conferinței de presă.

Atitudinea lui Cristiano Bergodi a fost comentată de către mai mulți reprezentanți ai fotbalului. Tehnicianul a fost dat afară în urmă cu câteva minute de la Rapid.

Dumitru Dragomir, şocat de Cristiano Bergodi!

Dumitru Dragomir este de părere că italianul este criticat pe nedrept, întrucât vina nu este în totalitate a sa, în contextul perioadei teribile prin care trece gruparea patronată de către Dan Șucu. Chiar şi aşa, a plătit cu postul.

“L-au lăsat nervii pe Bergodi, l-am văzut la televizor aseară. Dacă avea un cuțit în mână le lua beregățile la ziariști. Așa îmi făceau și mie. Dar o luam razna puțin și după mă redresam. Dacă îi dădeai buletinul în mână nu știai cum îl cheamă. Am crezut că face atac de cord.

Ce se întâmplă acum la echipă nu e vina 100% a lui Bergodi. E vina celor care au adus acești jucători. Sunt doar 2-3 de valoare, restul sunt de umplutură!”, a spus Mitică Dragomir, la Fanatik.

Robert Niță, în schimb, a mărturisit faptul că transferurile aprobate de către conducerea Rapidului au fost efectuate numai cu acordul antrenorului italian. “Nu a venit niciun jucător la Rapid fără acordul antrenorului. Absolut nimeni. Toți jucătorii au venit la recomandarea și cu acordul lui Bergodi!”, a mărturisit Robert Niță.

În continuare, Rapid se va duela cu FCSB, partidă programată pe data de 20 aprilie, de la ora 20.30, pe Arena Națională. Dacă va câștiga duelul cu giuleștenii, FCSB ar putea deveni campioană din punct de vedere matematic. Asta dacă CFR Cluj şi CSU Craiova nu câştigă în această etapă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed