Marius Şumudică îşi pierde vedeta! Atacantul român, aproape de transferul carierei. Dezvăluiri de ultimă oră din interior

Marius Şumudică îşi pierde vedeta! Atacantul român, aproape de transferul carierei. Dezvăluiri de ultimă oră din interior. Golgeterul de la Gaziantep a intrat în atenția rivalei din Turcia.

Se pare că cele 11 reușite ale lui Denis Drăguș l-au făcut să între în atenția celor de la Beșiktaș, care înaintează o oferă pentru atacant.

Marius Şumudică îşi pierde vedeta!

Denis Drăguș este cel mai bun marcator al lui Gaziantep, după 24 de meciuri jucate pentru Gaziantep, și a reușit 11 goluri și un assist.

„Beșiktaș va face o ofertă de transfer pentru starul roș-negrilor la sfârșitul stagiunii. S-a scris că Beșiktaș, despre care se spune că îl urmărește pe Drăguș, îl dorește foarte mult pe acest fotbalist. Pe de altă parte, nici conducerea lui Gaziantep nu stă nepăsătoare în privința atacantului al cărui contract expiră în iunie 2024.

Aceasta intenționează să îl păstreze pe Drăguș în sezonul viitor, având încredere în ceea ce spune Șumudică despre acest jucător. Denis a spus că deocamdată nu ia în calcul negocieri de transfer”, explică Telegraf.

Mijlocașul lui Edi Iordănescu este cotat la 2 milioane de euro de către Tranfermarkt, iar acesta mai are contract cu Gaziantep până la finalul sezonului curent.

Șumudiă nervos pe jucători

Potrivit informațiilor date de aceaşi sursă menționată mai sus, atmosfera de la Gapiantep este una foarte încordată. Se pare că Marius Șumidică țipă la jucătorii săi, fiind încă nervos din cauza rezultatului de la meciul cu Samsun, scor 1-1.

„Antrenorul român este foarte nervos și țipă la elevii săi. Își avertizează dur jucătorii și nu vrea să mai vadă greșeli. Conștient de importanța meciului cu Bașakșehir, experimentatul tehnician a atras atenția azi cu atitudinea tensionată.

Încă furios pentru pierderea a două puncte în prelungirile partidei cu Samsun (1-1), nu acceptă aceleași erori. S-a zis că Șumudică le-a spălat creierul jucătorilor și i-a atenționat frecvent să se concentreze asupra meciului”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed