Marius Șumudică a făcut scandal! Şi-a făcut praf jucătorii. Dezvăluiri de ultimă oră de la antrenamentul celor de la Gaziantep

Marius Șumudică a făcut scandal la antrenament! Şi-a făcut praf jucătorii. Dezvăluiri de ultimă oră din vestiarul celor de la Gaziantep. S-a aflat detaliul care l-a călcat pe nervi pe român.

Marius Șumudică, reacție neașteptată în cadrul antrenamentului celor de la Gaziantep! Antrenorul a făcut scandal.

Marius Șumudică a făcut scandal!

Formația lui Marius Șumudică se situează pe locul 17 în ierarhia Super Lig, cu un total de 28 de puncte acumulate!

În cadrul ultimei etape a campionatului turc, Gaziantep a remizat cu Samsunspor, 1-1.

Samsunspor i-a egalat pe elevii internaționalului în minutul 90+2, după ce Gaziantep a deschis scorul serii abia în minutul 83.

În cadrul antrenamentului de luni, Șumudică a analizat partida și și-a expus nemulțumirile în cadrul unei ședințe desfășurate pe teren. Tehnicianul român nu mai acceptă o înfrângere, nici măcar o remiză, în etapa următoare, pentru a se asigura că echipa nu retrogradează.

Deși a înregistrat doar două eșecuri în cadrul ultimelor 11 partide, Șumudică a fost dur criticat pentru lipsa de randament de care dau dovadă cei de la Gaziantep.

Jurnaliștii turci nu au trecut cu vederea situația ”trasă de păr”.

”Gaziantep retrogradează, Șumudică doarme. Gaziantep FK retrogradează pas cu pas. Șumudică, care se află în permanență pe ordinea de zi cu declarațiile sale, nu poate găsi o soluție la forma slabă.

Situația lui Gaziantep nu este încurajatoare, nu doar din punct de vedere al rezultatelor, ci și al jocului. Este necesar ca profesorul român să se concentreze asupra muncii lui, în loc să facă glume în stânga și în dreapta!”, a scris jurnalistul Volkan Aliakar.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed