Marius Şumudică îl atacă pe Cristiano Bergodi! Ce spune despre antrenorul italian. Rapid, într-o criză uriaşă

Marius Şumudică îl atacă pe Cristiano Bergodi, după ce italianul a fost dat afară de la Rapid. Antrenorul nu își poate explica cum au ajuns giuleștenii într-o asemenea situație.

Rapid nu a reușit să câștige niciun meci în play-off, suferind 4 înfrângeri consecutive. În etapa următoare giuleștenii joacă în deplasare, sâmbătă, împotriva celor de la FCSB.

Marius Şumudică îl atacă pe Cristiano Bergodi

Marius Șumudică este văzut ca unul dintre antrenorii care ar putea să preia banca Rapidului, chiar dacă deocamdată nu a fost contactat de șefii echipei.

Rapid a avut un parcurs foarte slab în play-off unde nu a câștigat niciun meci.

Șumudică recunoaște că nu își dă seama cum s-a ajuns într-o asemenea situație. De asemenea, spune că distanța de 16 puncte dintre Rapid și FCSB este imposibil de „topit”.

”Sunt rezultate neașteptate. Nu știu exact ce s-a întâmplat și prefer să nu comentez, din respect pentru domnul Bergodi. A fost concurentul meu vara trecută, a fost ales dânsul, am respectat decizia la momentul respectiv.

Rapidul a intrat în play-off la doar patru puncte de FCSB și acum a ajuns la o distanță irecuperabilă.

Când intri la patru puncte, ai șanse certe să câștigi campionatul, mai ales după parcursul Rapidului din sezonul regulat, când n-a pierdut cu niciuna din play-off. E inexplicabil”, a spus Marius Șumudică, la Digi Sport.

Rapid o întâlnește pe FCSB, sâmbătă, de la ora 20.30.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed