Dan Șucu a trecut la amenințări! Pe cine vrea să mai dea afară de la Rapid. Cristiano Bergodi a fost doar începutul

Dan Șucu vrea să schimbe tot la Rapid. Patronul giuleștenilor a trecut deja la amenințări după demiterea lui Cristiano Bergodi. A vorbit despre persoanele care în curând vor lua calea tehnicianului.

După înfrângerea suferită de Rapid la meciul din etapa a 4-a cu Sepsi, Dan Șucu nu a mai rezistat și l-a demis pe Cristiano Bergodi. Actionarul majoritar al giuleștenilor a declarat că acesta este doar începutul, deoarece urmează schimbări majore la echipă.

Dan Șucu a trecut la amenințări!

„Singura mea preocupare este să întăresc structura sportivă a clubului. Director sportiv, scouting, parte medicală, chiar și mai sus, președintele, chiar și noi, acționarii.

Ok, Bergodi ca Bergodi, dar antrenorul și staff-ul sunt doar prestatorii de servicii. Nu e doar Bergodi de vină! Dacă a pierdut vestiarul, noi trebuia să fim acolo. Clubul este clientul, el e responsabil, el trebuie să intervină când lucrurile nu merg bine.

Trebuie mai multă fermitate, mai multă structură. Prea mulți băieți buni la ei acasă”, a declarat Dan Şucu, la digisport.ro.

Înfrângerea cu Sepsi a fost a 4-a suferință consecutivă a celor de la Rapid. De pe locul 2, jucătorii echipei de lângă Podul Grant au scăzut pe locul 5, și au doar 28 de puncte în play-off. Sunt la o distanță de 16 puncte față de liderul FCSB, care pare că este tot mai aproape de titlu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed