Marius Şumudică face dezvăluirea nopţii! A fost la un pas de bătaie cu interlopii din Ungaria. Totul a ieşit la iveală abia acum

Marius Şumudică face dezvăluirea nopţii! A fost la un pas de bătaie cu interlopii din Ungaria. Totul a ieşit la iveală abia acum. Antrenorul celor de la Al Raed a fost la un pas de un scandal cu mai mulţi interlopi în Ungaria.

Marius Şumidică a făcut dezvăluiri incredibile din trecut. Totul se întâmpla în 2002, când a marcat 28 de goluri pentru Debrecen în 36 de meciuri.

Marius Şumudică face dezvăluirea nopţii!

Deşi a scris istorie în acel sezon pentru Debrecen, marius Şumudică a avut probleme cu mai mulţi interlopi din Ungaria. Acesta a dezvăluit o întâmplare din acea perioadă. „Într-o dimineață, aud alarma pe la mașină. Când mă uit de la etajul doi, erau unii tatuați, „cefoși”, beți. Aveam un Hyundai Santa Fe. Când au văzut numărul de România, mi-au dat vreo doi pumni de mi-au rupt oglinzile, mai atârnau ălea numai de fire! Zic: „Ia uite, bă, băiatule, nu puteam s-o bag în garaj?!”. L-am văzut doar pe unul, era mai schilod, cred că era drogat sau beat.

Am zis: „Pe ăsta îl «cardesc», n-am cum să nu-l rezolv!”. Da’ când m-am uitat în spate și am văzut că mai sunt vreo patru „cefoși”, zic hopa! M-am băgat în plapumă la loc. Zic: „E groasă, stai, că pe urmă trebuie să-mi pun dinții. Bagă-te la loc!”, a spus Marius Şumudică la gsp.ro.

Între timp, Şumudică s-a lăsat de fotbal şi s-a apucat de antrenorat. În prezent pregăteşte echipa saudită Al Raed. Nu este sigur de viitorul său pe banca acestei formaţii. Clubul ar putea să-şi schimbe conducerea. Noii şefi ar vrea să-l îndepărteze pe român şi să aducă un alt antrenor.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed