Marius Şumudică şochează pe toată lumea! Dezvăluiri incredibile în direct. Ce a putut să le facă unor stewardese

Marius Şumudică şochează pe toată lumea! Dezvăluiri incredibile în direct. S-a aflat ce a putut să le facă unor stewardese. Totul s-a întâmplat într-un avion care îl ducea în Portugalia.

Marius Șumudică, antrenorul lui Al Raed, a reușit să șocheze stewardesele unui zbor din Portugalia.

Marius Şumudică şochează pe toată lumea!

Marius Şumudică a povestit un moment de groază prin care a trecut în Portugalia, la Maritimo. La această echipă a evoluat în perioada 1999 – 2001.

Marius Șumudică a vorbit despre transferul său la Maritimo Funchal și a dezvăluit că a trecut prin momente dificile. Îi este frică să zboare cu avionul. „N-am știut că-i insulă. Dacă știam că-i insulă, nu mă duceam în viața mea, la frica de avion pe care o am. Ce-am trăit acolo n-am trăit în viața mea!

Păi a venit de două ori avionul, l-au pus pe pistă, o pistă care era foarte scurtă. Veneau acolo doar piloți care aveau voie să aterizeze și care făceau o anumită școală. N-au putut să-l oprească, îl împingea vântul din spate în ocean și a plecat iar! M-am dezbrăcat, am rămas în chiloți, stewardesele voiau să mă pună jos! „Du-te, bă, de-aici!”. Nu mai știam ce să fac, mă legau, intrasem în crize. Am zis: „Gata! Dați-mă jos!”

Nu știam ce să fac. Eram în nebunia mea, îți dai seama. Eram în bermude și în tricou, mi-am dat alea jos de căldură, transpirasem. M-au dat jos într-o insulă, în Porto Santo, m-au dat jos cu toboganul și am venit cu barca!, a spus Marius Șumudică, conform gsp.ro.

Marius Șumudică a decis să renunțe la contractul pe care îl avea cu Maritimo doar din cauza faptului că nu își mai dorea să zboare cu avionul. „Pe cuvântul meu de onoare! Am zis: „Gata”. Eu aveam atunci, îmi aduc clar aminte, 150.000 de dolari. Însemnau, în acel an în care am plecat, 15 apartamente cu două camere, ca să înțeleagă lumea. Și am renunțat la bani, m-am întors la Rapid pe 15.000! Pe un apartament, adică. Și am zis: „Dacă-mi dublați, tot nu mai merg cu avionul!”. E, acum am trecut peste frica asta. Zburând foarte mult, n-o mai am.

Bă frate, da’ nu mai știam ce să-i mai cer doctorului, nu știam ce medicamente să mai bag în mine”, a mai spus Marius Șumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed