Marius Şumudică, de nerecunoscut! Antrenorul a început să plângă. Mărturia teribilă a acestuia

Marius Şumudică, de nerecunoscut! Antrenorul a început să plângă. Mărturia teribilă a acestuia. Chiar el a dezvăluit ce i s-a întâmplat. Fostul rapidist a spus că nu a putut asista la partida dintre Rapid și Krim Ljubljana.

Totuşi, Marius Şumudică a urmărit partida de acasă. Spune că l-a pufnit plânsul după calificarea echipei favorite.

Marius Şumudică, de nerecunoscut!

Elevele Kim Rasmussen au întors înfrângerea din tur (24-29), reușind să câștige cu 30-24, în fața a 5.000 de fani care au făcut senzație în Sala Polivalentă. „Ieri nu am rezistat din punct de vedere emoțional să merg la meci. Nu am rezistat. Am stat acasă. Ca să fiu sincer, am plâns. Ceea ce se întâmplă în sală, când vedeam copii, doamne… Cânta toată sala. Și acum mi se face pielea de găină. Și nu e frig aici. Rapid e un fenomen. Te răscolește”, a spus Marius Șumudică.

Ulterior, acesta a vorbit și despre echipa de fotbal. „Rapid are antrenor. Respect ce a făcut Adi Mutu acolo. Rapid are un investitor și un președinte care merg pe o anumită direcție. Le doresc baftă. Nu are rost să mai vorbim. Pot doar să spun că iubesc acest club”, a mai spus antrenorul.

Rapid va avea o misiune infernală în sferturile de finală, împotriva norvegiencelor de la Vipers Kristiansand, campioanele ultimelor două ediții din Liga Campionilor.  Manșa tur se va disputa pe 29 sau 30 aprilie, la București. Returul se joacă o săptămână mai târziu, pe 6 sau 7 mai.

România are pentru prima oară două echipe în „sferturi” după schimbarea formatului Ligii. În ediția 2015-2016, țara noastră a fost reprezentată în această fază de CSM și HCM Baia Mare.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed