FCSB şi-a găsit antrenor? Anunţ surpriză al lui Marius Șumudică. ‘Am o relație foarte bună cu Gigi’

Marius Șumudică a vorbit despre o potențială ofertă de la FCSB. Tehnicialul român a fost întrebat dacă ar fi posibil să ajungă la FCSB, iar acesta a avut o reacție pe măsură. Tehnicianul este bun prieten cu Gigi Becali, şeful vicecampioanei.

Gigi Becali caută antrenor cu licenţă PRO. În momentul de față, Șumudică o antrenează pe Al-Raed în Arabia Saudită, așa că nu s-a ferit să discute foarte mult despre acest subiect.

Marius Șumudică a dat verdictul

Marius Șumudică a dat un răspuns final, cu privire la o posibilă colaborare cu Gigi Becali și FCSB.

„Nu discut de subiectul ăsta, e unul închis. Întrebați-mă de Rapid dacă vreți. Îmi face mare plăcere să vorbesc despre Rapid. Nu vreau să vorbesc despre FCSB, nu sunt în măsură să vorbesc, nu am ce. Am o relație foarte bună cu Gigi, ne respectăm, dar nu sunt în măsură”, a spus Marius Șumudică la Digisport.

Marius Șumudică a fost foarte aproape să ajungă la FCSB, în urmă cu ceva timp. Gigi Becali a vorbit despre acel episod, anul trecut, declarând că refuzul lui „Șumi” nu le-a afectat relația de prietenie.

„Așa este, Șumi m-a sunat. Îmi pare bine că v-a zis aceste lucruri, iar eu să știti că nu mai sunt supărat pe el. Mi-am dat seama că Șumi este un om bun, iar el m-a refuzat pe mine pentru Rapid. Si uitați că Rapid i-a întors spatele. Viața merge înainte, iar noi doi rămânem prieteni. Îi voi ajuta familia ori de câte ori ei vor apela la mine.

Eu sunt convins că dacă Șumi venea atunci la mine, noi eram campioni, dar asta este. Șumudică a gândit atunci cu inima și a refuzat oferta, deși bătusem palma, iar Argăseală le trimisese actele”, a spus atunci Gigi Becali pentru Prosport.

De asemenea, Marius Șumudică ține să îl laude mereu pe Gigi Becali, dată fiind relația lor de strânsă prietenie.

„El e un om extraordinar de bun. El s-a dus la mine acasă, mi-a făcut nevasta bine de Covid, s-a dus să vadă ce se întâmplă cu mama și cu tata. Jos pălăria! Mi-a făcut familia bine! S-a dus la mine acasă fără mască, fără nimic, mi-a pus pe picioare familia și eu am greșit față de el.

Am greșit că l-am trădat. Nu am reușit să trec din ceea ce simțeam eu pentru Rapid, nu am reușit să fac pasul ăsta. Nu e prima oară pentru că am mai avut discuții”, spunea Marius Șumudică, acum un an, pentru sursa citată anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

3 COMENTARII

  1. Oameni buni., dacă GIGI BECALI îl pune antrenor pe OLEG PROTASOV., atunci mai ste șansă să ia campionatul sau să ajungă în cupele europene., chiar și în finală.. Mai vorbiți și voi cu el..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed