Marius Măldărăşanu s-a enervat cumplit! Şi-a ieşit din minţi după înfrângerea cu Dinamo: ‘Orice fază la limită e împotriva noastră’ + Ce obiectiv are Hermannstadt pe finalul sezonului regulat

Marius Măldărăşanu s-a enervat cumplit! Şi-a ieşit din minţi după înfrângerea cu Dinamo. Antrenorul celor de la Hermannstadt a criticat dur arbitrajul pentru un gol anulat greşit echipei sale.

Marius Măldărăşanu şi-a ieşit din minţi. A făcut praf arbitrajul după înfrângerea în faţa celor de la Dinamo.

Marius Măldărăşanu s-a enervat cumplit!

„Am văzut faza. Mingea vine de la adversar, dar jucătorul lor respinge în al lui. Noi suntem în insolvenţă, trebuie să fim perfecţi. Tot ce va fi la limită nu ne va da nouă. Nu mai contează dacă a fost gol sau nu noi trebuie să fim perfecţi. Orice fază la limită e împotriva noastră. La galaţi şi la Voluntari am păţit la fel.

Trebuie să fim perfecţi ca să câştigăm. Istoricul unor meciuri mă face să cred că orice va fi la limită va fi pentru adversar. Eu nu vorbesc cu arbitrul, rămân concetrat la treaba mea”, a tunat Marius Măldărăşanu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Chiar dacă a pierdut, cu Dinamo, Marius Măldărăşanu nu renunţă. Vrea să o ducă pe Hermannstadt în play-off, deşi sibienii ar juca degeaba acolo. Asta pentru că sunt în insolvenţă şi nu au drept de joc în cupele europene. „Mai sunt două meciuri, ne vom bate până în ultima etapă”, a mai spus Măldărăşanu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed