Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit! Ce a spus după victoria cu FCU Craiova: ‘Ne batem până în ultima etapă’ + Avertisment pentru cei de la Dinamo

Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit! S-a aflat ce a spus după victoria cu FCU Craiova. Avertisment pentru cei de la Dinamo. Antrenorul sibienilor estecategoric. Vrea să prindă play-off-ul.

FC Hermannstadt nu renunță la play-off, iar victoria cu FCU Craiova, scor 1-0, le dă curaj. Antrenorul sibienilor a vorbit despre meciul din etapa viitoare cu Dinamo.

Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit!

Antrenorul celor de la FC Hermannstadt s-a declarat foarte mulțumit de victoria echipei, pe care o consideră una bine meritată. Marius Măldărășanu crede despre Dinamo care este o echipă care stă foarte bine pe posesie, iar acest lucru poate fi un impediment pentru sibieni. Ardelenii vor juca împotriva lui Dinamo etapa viitoare.

„Sezonul trecut am câștigat câteva meciuri pe final, dar am si pierdut puncte pe final, poate atunci am fost puțin pe deasupra. Sezonul acesta poate că am fost puțin pe minus, la punctele pierdute pe final de joc, dar de data aceasta s-au întors. 

Îi felicit pe băieți că au jucat cu încredere. Nouă asta ne trebuie, dacă jucăm cu încredere, atunci putem bate pe oricine. Nu sunt subiectiv, cred că meritam victoria, datorită jocului. Ca agresivitate, am avut o agresivitate positivă. Am stat în jumătatea lor, nu i-am lăsat să joace, și au jucători de calitate.

Am avut finalizare, șuturi la poartă, cornere, am avut presiune, am avut situații de a marca, chiar era păcat dacă nu marcam golul victoriei.

Mă bucur pentru Ruben Fonseca, până la urmă a spart ghața, dar trebuie să lucreze la agresivitate, că nu poți să joci doar din gleznă. Toți cei care au intrat au venit cu un plus.

Prima repriză a fost foarte bună din punct de vedere tactic. Au ajuns la poartă doar la o lovitură liberă, când jucătorul lor a pus capul, mai avea puțin și îl punea la nivelul solului. Nu am avut ocazii, dar am fost peste ei. Știm ce jucători cu calitate are Craiova, dacă îi lași să joace este foarte greu.

Ne-a pus probleme și terenul, am alunecat în câteva momente. Îmi felicit băieții, e o victorie meritată, chiar dacă a fost obținută pe final”, a spus Marius Măldărășanu la finalul meciului, în direct la Digi Sport TV.

Avertisment pentru cei de la Dinamo: „Ne batem până la ultima etapă”

„(nr. Dinamo) E o echipă în revenire. Au suferit pe parcursul campionatului, din punct de vedere al punctelor, pentru că și în prima parte au fost destul de buni în unele meciuri. De data asta au reușit să adune puncte. Este clar că nu renunță, și este normal să nu renunțe. 

Nu va fi un meci ușor, au și un public în spate, dar mergem și ne dorim să câștigăm. Trebuie să fim inteligenți, pentru că Dinamo are o echipă de posesie. Avem șansa noastră mergem și trebuie să fim pozitiv. Ne batem până la ultima etapă”, a mai spus antrenorul sibienilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed