Marius Măldărăşanu, la capătul puterilor! Ce a putut să spună după eliminarea cu U Cluj: ‘Ne bat pe unde ne prind’ + Atac la adresa propriilor jucători

Marius Măldărăşanu, la capătul puterilor! S-a aflat ce a putut să spună după eliminarea cu U Cluj. Antrenorul celor de la Hermannstadt era extrem de supărat. Şepcile roşii au marcat în prelungiri şi s-au calificat în semifinalele Cupei României.

Marius Măldărăşanu era extrem de supărat după U  Cluj-Hermannstadt 1-0. Gazdele s-au calificat în semifinale, după golul lui Anselmo.

Marius Măldărăşanu, la capătul puterilor!

„Ştiam că va fi un meci greu. Voiam să ne batem până la final. Jocul a fost echilibrat. Au avut o posesie mai prelungită, dar nu au fost mari ocazii. Am avut şi noi momente bune. Am pierdut mingea de câteva ori, în loc să temporizăm. Îi felicit, ne bat pe unde ne prind. Poate fi un complex faţă de ei. Ei sunt pe plus în faţa noastră. Peste 3 zile jucăm contra lor acasă. Trebuie să îl câştigăm. Să se mai întoarcă reversul”, a spus Marius Măldărăşanu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport

Dar asta nu e tot. Marius Măldărăşanu era extrem de supărat pe unii dintre jucătorii săi după eliminarea din Cupa României. „Am pierdut mingea, când trebuia să jucăm decisiv, nu am jucat. Am pregătit jocul cu gândul că se poate întâmpla orice. E neşansă că ai luat gol în prelungiri. E dureros că unii nu fac un sprint. Pe final, trebuie să ţii mai mult de minge. Sunt dezamăgit de unii dintre jucători. Îi încurajăm, dar ăştia sunt”, a mai spus antrenorul sibienilor, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed