FOTO Lux și opulență, cum iese Anamaria Prodan îmbrăcată în oraș? Îți cumperi un apartament doar cu geanta Prodancăi

S-a născut cu stea-n frunte și n-a avut nevoie de vreun bărbat să-i dea ”valoare”. Nici măcar bani, fiindcă Anamaria Prodan a avut noroc de părinți cu stare – tată avocată, mamă – artistă a poporului.

A deschis ochii în luxul oferit de regretata Ionela Prodan și chiar dacă, așa cum povestea chiar ea, iubea să alerge desculță pe gârla de la Dăbuleni în copilărie, Prodanca e o apariție. Indiferent că este sau nu pe placul tuturor.

La 5o de ani, are un fizic ca al fiicelor ei, dar se și accesorizează și se îmbracă în consecință. De pildă, un Hermes Kelly Crocodile sau hai să nu zicem de aceasta anume, geantă luată greu pe comandă, cu listă de așteptare și tot tacâmul, să zicem un Hermes simplu cu care Anamaria Prodan se afișează prin oraș costă de la 5o de mii de euro în sus. Cam cât un apartament cu două camere într-o zonă mai modestă.

„Nu mă uit să văd cât costă!”

Dar nu doar gențile pe care și le permite fosta soție a lui Reghecampf fac cât un credit pe 3o de ani. Brățări de mii de euro, de la Cartier, ceasurile de 5o de mii de euro – unele dintre ele ”au făcut pași” când Reghe a făcut pași din relație.

”Eu nu mă uit niciodată să vâd cât costă ceva, îmi cumpăr ce îmi place, atâta tot. Și nu mă uit neapărat să fie firmă de fițe, nu mă interesează să fiu îmbracă din cap până-n picioare de la nu știu ce brand.

Port orice! Nu contează cât costa! Mult sau puțin! Formă sau nu !Dacă îmi stau bine și mă simt bine în ele, le port. Eu dau valoare hainelor, nu ele mie! Dacă ai atitudine, orice haină prinde viața pe tine.“, a spus Anamaria Prodan pentru sportbull.ro, conștientă că-și atrage mult hate pe tema asta.

De aceea, Prodanca n-a vrut să vorbească sau să facă vreun calcul al garderobei niciodată. Dar sute de mii de euro, dacă nu chiar milioane, au fost investiți în bijuterii, genți și haine.

 

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. si la ce foloseste ca Anamaria umbla imbracata in …..sau incaltata in….. cu geanta sau traista,trebuie sa umble ca acu ajunge ca Oana fara fund si fara marginii,cand o sa dea si o sa fie refuzata,trecuta,espirata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed