EXCLUSIV Cum a reușit Prodanca să arate la 50 de ani mai bine ca la 20? Sexy-agentul de fotbaliști trage tare la sală și nu mănâncă nimic o zi întreagă!

Orice pot spune cârcotașii și haterii despre Anamaria Prodan. Orice defect. Dar nu că nu prezintă un fizic impecabil la jumătate de secol de viață. Evident că ajută mult și banii, în asemenea situații, mai o intervenție, mai o procedură care nu e la îndemâna femeii de rând.

Însă fără discplină alimentară și mișcare, nu ai cum să arăți la 50 de ani cum arată Prodanca. Agentul de fotbaliști a dezvăluit câteva detalii din rutina zilnică.

”Am grijă de mine. Căci este vorba despre mine. Dacă eu arăt și mă simt bine, și copiii mei sunt fericiți, și prietenii.  Noi, vedetele, trebuie să dăm tonul și să fim exemple pentru cei care ne urmăresc. Pentru mine, divorțul a fost boom-up-ul meu. O binecuvântare, să încep să trăiesc.

De aici și vorba: <<Când se închide o ușă, nu încerca să o mai deschizi, căci altele se deschid>>. Și ceea ce este în spatele lor, dacă ești om bun, este de mii de ori mai frumos, pur și plin de calitate. Dumnezeu aruncă mizeria din viața noastră, nu aruncă niciodată ceva bun…

Ce anume fac, ce mănânc? Mănânc normal într-o zi, echilibrat, și după, a doua zi fac pauză de hrană de 24 ore, beau doar apă. Adică fasting intermitent timp de 24 de ore. Și bineînțeles, sport în fiecare zi, la ora 6.3o punct de dimineață!”, a povestit Anamaria Prodan pentru sportbull.ro.

De altfel, fiica regretatei cântărețe de folclor Ionela Prodan și-a și făcut propriile săli de fitness, una în Regie și una în Militari. Și și-a ales parteneri pe sprânceanu: Bogdan, antrenorul ei de fitness, pe care-l alintă “The Rock“ și Robert, sparring partner-ul de sală, multiplu campion.

”Robert și Bogdan sunt frumoșii frumoșilor. Suntem o familie superbă, nu zici? Și avem grijă de aspectul celor ce ne calcă pragul. Eu și Robert, de exemplu, trebuie să arătam de vis ! Puterea exemplului, nu?“, a mai spus Prodanca.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed