Lovitură totală pentru Simona Halep! Anunţ devastator despre turneul de la Wimbledon. Românca, dată la o parte

După ce a fost scoasă cu certitudine din calculele organizatorilor de la Roland Garros, Simona Halep a primit o nouă veste sfâșietoare. Constănțeanca nu beneficiază de wildcard nici la Wimbledon, turneu pe care l-a câștigat în urmă cu cinci ani.

Wimbledon a anunțat, în decursul zilei de astăzi, numele jucătoarelor care au fost acceptate direct pe tabloul principal, dar și cine va evolua în calificări. Halep nu se află pe lista nominalizaților de la All England Club.

Lovitură totală pentru Simona Halep!

Cele care vor putea beneficia de clasamentul protejat sunt Tomljanovic, Badosa, Zhang Shuai, Begu, Davis, Andreescu, Baindl, Qiang Wang sau Van Uytvanck.

Caroline Wozniacki s-a înscris în calificări. Asta ce înseamnă că organizatorii turneului i-au dat de înțeles faptul că aceasta nu va beneficia de un wildcard.

Emma Răducanu și Jodie Burrage pot fi sigure că vor beneficia de wildcard, anunță tennisuptodate.com. Deținătoarele celorlalte ”bilete” urmează să fie anunțate.
Printre favoritele care au șansă să beneficieze de wild card se numără Venus Williams, Naomi Osaka și Angelique Kerber. Cel mai probabil, pe listă se vor mai adăuga maxim două jucătoare  britanice. Mai mult, nu vor fi ocolite jucătoare din Franța sau Australia, în baza reciprocității între turnee.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed