Redevine Darren Cahill antrenorul Simonei Halep?! Anunţ clar al unui apropiat. Ce trebuie să se întâmple cu australianul

Simona Halep a revenit în circuit după ce TAS i-a redus suspendarea de 4 ani pentru dopaj. După ce a jucat un prim meci la turneul de la Miami, românca a început colaborarea cu antrenorul Carlos Martinez Comet.

Halep a renunța însă la spaniol după 2 luni, și mulți se gândesc că Darren Cahill ar putea să colaboreze din nou cu românca.

Anunțul făcut de un apropiat al lui Darren Cahill despre o posibilă colaborare a acestuia cu Simona Halep

Simona Halep a renunțat după doar două luni la antrenorul Carlos Martinez Comet. Darren Cahill a fost cel care intermediase inițial discuțiile dintre cei doi. Românca și antrenorul au de decis însă că nu sunt pe aceeași lungime de undă și au încetat colaborarea.

Un apropiat al lui Cahill spune că australianul nu va reveni alături de fosta sa elevă, așa că aceasta trebuie să găsească o altă soluție. În prezent, îl antrenează pe Jannik Sinner.

 „Nu cred. Cred că a trecut timpul, iar acum cu Jannik – fiind atât de bine… Cred că Jannik Sinner o să ajungă numărul unu, la un moment dat. Sinner are seriozitate și e un tip care iubește tenisul. Nu o face neapărat pentru faimă. Modalitatea lui de a aborda meciurile e specială”, a spus Artemon Apostu-Efremov, în emisiunea Poveștile Sport.ro 

Artemon Apostu-Efremov a făcut parte din echipa Simonei Halep în sezonul 2020 și în prima parte a stagiunii 2021, atunci când a fost antrenată de Darren Cahill.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed