Carlos Alcaraz nu s-a mai abţinut! Cerere de ultimă oră pentru Rafa Nadal. E cel mai mare vis al său

Accidentările și-au pus amprenta pe Rafa Nadal, în ultimul an de activitate! Marele tenismen spaniol se confruntă cu probleme fizice serioase și a decis, nesperat, să se retragă din turneul de la Monte Carlo.

Problemele de sănătate ale lui Nadal au luat naștere după turneul de la Brisbane și continuă cu retragerea ibericului din competiția de la Monaco, acolo unde a obținut un număr record de 11 titluri.

Cerere de ultimă oră pentru Rafa Nadal!

Carlos Alcaraz a recunoscut că și-ar dori, special, să facă echipă de dublu cu Nadal la Jocurile Olimpice de la Paris, din această vară, conform L’Equipe. Evenimentul grandios se va desfășura în perioada 26 iulie – 11 august.

“Sper să joc la dublu la JO de la Paris cu Rafa! Ar fi un vis, ar fi senzaţional. Însă mai sunt patru luni şi e poate întâmpla orice!”, a spus Alcaraz.

Probleme abdominale sunt cele care îl împiedică pe iberic să practice un tenis la cel mai bun nivel.

„Momentan nu sunt în postura de a putea concura! Încerc în continuare (n.r. să revină pe teren), dar adevărul este că situația este foarte complicată!”, a transmis Nadal.

Nadal nu are vești prea bune pentru fanii săi și afirmă că situația este complicată, iar speranța de revenire în circuit este tot mai mică. Tenismenul continuă și spune că nimic nu este exclus, dar până în momentul de față, șansele să rateze turneele următoare sunt aproape sigure.

„Mulți jucători au probleme psihice atunci când sunt accidentați. Eu am reușit să lupt și să depășesc asta, dar acum am o problemă abdominală. Persistă de două luni, de când m-am întors din Australia!”, admite spaniolul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed