Lovitură totală pentru Carlos Alcaraz! S-a decis să renunţe. Are probleme mari de sănătate

Carlos Alcaraz le-a oferit fanilor una dintre cele mai neașteptate, totodată dureroase vești. Ibericul s-a retras din turneul de la Monte-Carlo, decizia sa apărând în urma unei accidentări la brațul drept.

Alcaraz a făcut marele anunț în decursul zilei de marți. Spaniolul a încercat să se refacă la timp pentru turneul de la Monaco, însă recuperarea nu a fost cu succes.

Lovitură totală pentru Carlos Alcaraz!

Dublul deținător de la Grand Slam a făcut marele anunț pe rețelele de socializare. Spaniolul și-ar fi dorit să joace, însă promite o evoluție spectaculoasă fanilor, anul viitor.

„Am muncit până în ultima clipă la Monte Carlo pentru a încerca să mă refac după o compresie a nervului median la braţul drept, dar nu a fost posibil şi nu sunt în măsură să joc! Mi-am dorit foarte mult să joc… Ne vedem la anul!”, a scris Carlos Alcaraz, pe contul său de Twitter.

Este al doilea an în care Carlos nu evoluează la Monte Carlo. Ibericul ar fi trebui să își facă debutul miercuri, atunci când l-ar fi întâlnit pe Felix Auger-Aliassime. Canadianul, care se află pe locul 35 ATP în acest moment, a trecut în primul tur de Luca Nardi, scor 6-2, 6-3.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed