Lovitură totală pentru Răzvan Lucescu! Meciul care o poate scoate din luptă pe PAOK Salonic. Echipa fostului selecţioner n-a avut nicio şansă

Lovitiră totală pentru Răzvan Lucescu! Meciul care o poate scoate din luptă pe PAOK Salonic. Echipa fostului selecţioner n-a avut nicio şansă. După eliminarea din Conference League, PAOK este pe cale de a pierde şi lupta la titlu în Grecia.

Probleme mari pentru Răzvan Lucescu în Grecia. Echipa fostului selecţioner a pierdut un meci crucial în campionatul intern.

Lovitură totală pentru Răzvan Lucescu!

Echipa greacă PAOK Salonic, antrenată de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a pierdut duminică seara, în deplasare, scor 1-2. A fost un meci crucial din etapa a 6-a a play-off-ului, cu Olympiacos Pireu.

În minutul 27 Olympiacos a primit un penalty, iar portarul lui PAOK a apărat şutul lui Daniel Podence. Apoi, balonul a ajuns la Quini şi acesta a deschis scorul pentru gazde. Daniel Podence a oferit pasa pentru golul de 2-0, marcat în minutul 61 de Martins.

Răzvan Lucescu a încercat să mute, făcând mai multe schimbări. PAOK a înscris abia pe final, în minutul 90+2, prin Marcos Antonio, jucător intrat în minutul 79. Olympiacos s-a impus cu 2-1 şi e pe locul 4 în play-off-ul campionatului grec, cu 66 de puncte. Pe primele trei locuri se află AEK Atena, cu 72 de puncte, Panathinaikos Atena, cu 71 de puncte şi PAOK Salonic, cu 67 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed