Răzvan Lucescu rupe tăcerea! Anunţ uluitor al antrenorului de la PAOK Salonic. Ce a putut să spună după eliminarea din Conference League

Răzvan Lucescu rupe tăcerea! Anunţ uluitor al antrenorului de la PAOK Salonic. S-a aflat ce a putut să spună după eliminarea din Conference League. Grecii nu au avut nicio şansă în faţa celor de la FC Bruges.

Răzvan Lucescu a încasat-o grav în sferturile de finală din Conference League. PAOK Salonic a fost eliminată, cu dublă înfrângere.

Răzvan Lucescu rupe tăcerea!

Echipa lui Răzvan Lucescu a fost eliminată din sferturile de finală ale Conference League, după ce a fost învinsă în dublă manșă de Club Brugge, 0-1 și 0-2. La final, antrenorul român a elogiat gruparea din Belgia, dar a scos în evidență și performanța formației sale de a ajunge în sferturile unei competiții europene.

Lucescu susține că experiența din Conference League o poate ajuta pe PAOK în lupta pentru titlul din Grecia, unde în acest moment ocupă locul 3.

”Am jucat cu o echipă mai bună decât noi, care a meritat calificarea. Am evoluat bine împotriva unor formații puternice. E un moment incredibil pentru PAOK, în trei ani am ajuns de două ori în sferturi.

Astăzi ne-am duelat cu un adversar care joacă diferit, care are mai multă experiență europeană, o altă filosofie de joc, anul trecut a prins UEFA Champions League, are o încredere mai mare și știe cum să pregătească aceste jocuri.

Nu am fost la nivelul care trebuia. Nu vreau să discut motivele. Dar am avut câțiva jucători bolnavi, alții în afara lotului. Unii au intrat pe teren bolnavi. Nu am putut da 150% ca la alte partide.

Dacă în tur am fi marcat un gol pe contraatacurile pe care le-am avut, chiar dacă Brugge a fost mai bună, sau dacă am fi egalat înainte de al doilea lor gol (n.r.- în retur), alta putea fi soarta calificării.

Sunt mândru de echipă, de ceea ce am făcut. PAOK nu a jucat niciodată în sferturi de două ori în trei ani. Nivelul din Grecia nu e la fel ca în meciurile europene. Acum, această experiență cred că ne va ajuta să ne luptăm pentru primul loc în campionat.

Să transformăm dezamăgirea provocată de eliminarea din Europa în forță de a juca la capacitate de 150% în campionat. Să luptăm până la final”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit metrosport.gr.

Meciurile din semifinalele Conference League vor fi Aston Villa – Olympiakos, respectiv Fiorentina – Club Brugge. Turul va avea loc pe 2 mai. Returul se va juca la o săptămână distanță, pe 9. Finala este programată pe 20 mai, la Atena.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed