Lovitură totală pentru Răzvan Lucescu! Antrenorul lui PAOK Salonic îşi pierde vedeta. Oferta uriaşă pe care tocmai a primit-o

Lovitură totală pentru Răzvan Lucescu! Antrenorul lui PAOK Salonic îşi pierde vedeta. Oferta uriaşă pe care tocmai a primit-o. Sunt dezvăluiri de ultimă oră despre starul noii campioane din Grecia.

Răzvan Lucescu îl poate pierde pe jucătorul cu ajutorul căruia a luat titlul cu PAOK Salonic. Este vorba despre Giannis Konstantelias.

Lovitură totală pentru Răzvan Lucescu!

Cel mai promițător fotbalist grec poate prinde un transfer important, pe bani mulți, după ce a devenit campion cu PAOK Salonic. Astfel, Răzvan Lucescu îşi poate pierde un fotbalist cheie.

Cei de la Salzburg, care au ratat surprinzător titlul în Austria, în favoarea lui Sturm Graz, îl vor pe Giannis Konstantelias. Au făcut deja o ofertă consistentă, conform Salzburger Nachrichten. Austriecii tocmai au făcut o ofertă de 15 milioane de euro pentru Giannis Konstantelias, cu două milioane de euro sub formă de bonusuri.

De asemenea, dacă mutarea s-ar face, PAOK ar păstra 18% din drepturile federative ale jucătorului. Giannis Konstantelias ar deveni cel mai scump fotbalist din istoria lui PAOK, record deținut acum de Christos Tzolis, vândut la Norwich în 2021 cu 11 milioane de euro.

Giannis Konstantelias, jucător crescut de PAOK, a avut o contribuție serioasă la titlul câştigat de către PAOK Salonic. Mijlocașul ofensiv care are deja 6 meciuri la prima reprezentativă a Greciei a evoluat în 55 de partide pentru PAOK în sezonul recent încheiat. A marcat de 14 ori și a dat 9 pase decisive.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed