Lovitură totală pentru Rapid! Echipa lui Adrian Mutu, bună de plată. Sumă importantă pe care trebuie să o plătească giuleştenii

Lovitură totală pentru Rapid! Echipa lui Adrian Mutu, bună de plată. Sumă importantă pe care trebuie să o plătească giuleştenii. Formaţia finanţată de Dan Şucu şi Victor Angelescu este nevoită să plătească datorii pe bandă rulantă.

Rapid plăteşte datoriile trecutului. Trupa lui Adrian Mutu şi-a asumat că este continuatoarea Rapidului şi acum are de tras.

Lovitură totală pentru Rapid!

Şefuu Rapidului au plătit deja după mai multe procese. Trupa antrenată de Adrian Mutu i-a achitat lui Julio Cesar 600.000 de euro și lui Daniel Paulista 800.000 de euro. Procesele duseseră la interzicerea dreptului de a face transferuri, Dan Șucu și Victor Angelescu trebuie să achite acum o nouă datorie.

Este vorba despre aproximativ 100.000 de euro, adunată din perioada vechiul Fotbal Club Rapid București. Giuleştenii au pierdut procesul la TAS cu mijlocașul sârb Nemanja Milisavljevic, care a jucat pentru giuleșteni între iulie 2012 și ianuarie 2013, conform gsp.ro.

După procesul judecat azi la Tribunalul Sportiv de la Lausanne, Dan Șucu și Victor Angelescu trebuie să achite 92.765 de euro către jucătorul adus gratis de la FC Vaslui. Jucătorul a evoluat 23 de meciuri la Rapid.

Formației din Superliga 1 i-a fost impus să achite o amendă de 7.500 de franci elvețieni, ca urmare a deciziei Comisie de Disciplină din iulie 2021. În plus este vorba despre plata costurilor judecății la TAS și încă 2.000 de franci, sumă care reprezintă plata avocatul jucătorului, mai spune sursa citată.

Milisavljevic a ajuns în Superliga 1 în ianuarie 2009, la FC Vaslui. La Rapid a ajuns în vara lui 2012, gratis, plecând după 6 luni la Ludogoreț. S-a retras în vara lui 2018.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed